TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Veszödelmek

Veszödelmek
Veszödelmek
Hát mögirom mostan, hogy mijen az a tengör, mert nem mindön embör láthat tengört. Hát ojan az tengör mint a mi kendör áztatónk tavaszüdőbe, tsakhogy a tulsó partya is viz, oszt hal is van benne, ki lábas, ki lábatlan. Hát ijen az tengör.
No hanem annyi hajót mint itt van, a Dunán se láttam, pedig ott is vót jótskán oszt láttam vagy hármat akkorát is, hogy mondok ijen löhetött az Noé apánk bárkája, a kibe mindön állatot bészödött, de bár a legyet mög a bolhát kivül hatta vóna.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
GG022