TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Szürke glória

Szürke glória
Szürke glória
A valóság egyetlen pillanata, impulzusa, mozzanata sokkal sűrűbb, hevesebb, káprázatosabb, semhogy bármivel is mérhető volna. Kosztolányi segít visszatalálni a saját életünkbe, a mindennapjaink eredeti teljességébe, ahol a mérhető adatoknak, megfogalmazható tényeknek, vagyis mindannak, amiről azt hisszük, hogy e világban történik, velünk vagy körülöttünk, igen csekély a fontossága - fogalmazza meg Kosztolányi írásművészetének lényegét Ottlik Géza.A kötetben található ifjúkori elbeszéléseket gyakran a szeszélyes képzelet jellemzi, ugyanakkor a lírikus átütő ereje is érezhető bennük. Szerzőjük végtelen érzékenysége és részvéte minden emberi gyengeség iránt már ezekben a korai írásaiban is pontosan körvonalazódik. Elbeszéléseinek szereplői többnyire kisemberek, akik félszegségük, magányosságuk okán válnak kiszolgáltatottakká. Életük egy-egy apró részletének elemzése során egész sorsuk értelmeződik, és a pontos lélektani ábrázoláson túl, a szerző társadalmi igazságokat is megfogalmaz ezekben az elbeszélésekben.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
KD002