TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

No még öggyet

No még öggyet
No még öggyet
Részlet:
Levél az világ lyárásárul mög a görög dinnyérül.
Tisztőtt kösség,
lyó egésségöt és hasolló lyókat kivánok, továbbá mög ujságolom, hogy mi hirök vannak az világon, hát most a sok tsászár mög kiráj ögyebet se tösz, mint azt hogy látogati egymást, mert lássák kentök azok se nem aratnak, se nem takarnak, azér űk ijenkor érnek rá leginkább, a szögény embör mög télön.
Legelsőbe is az bologár kiráj vót az török tsászárnál, mivelhogy szomszédok, de hogy ím az török tsászár öregebb is, mög országra is nagyobb, amaz pedig tsak afféle nintsetlenködő embör, hát kezet tsókolt neki, mint apjának. Oszt hogy errül beszélgettünk aszondi Barkányi úr a lyedzőnk, hogy 300-áz felesége van annak.
No mondok mög nem foghatom, hogyan bir velük, neköm csak egy van, mégis alig birok vele.
A mi kirájunk mög muszka országba lyárt nagy parádéval, röggeltül estig lűttek neki mög harangoztak, oszt ami fájin tsak vót az fönségös kamarába, mind elejbe rajták annyira szerették. Az mi kirájunk mög alig győzte befalogatni az sok lyó szalonnát, sonkát mög fokhagymás kóbászt meg még az pampuskát is akit hét szakáts is alig győzött késziteni annyira lyó vót. Vatsora után még a pintzébe is hítta a muszka a mi kirájunkat, de aszondi a mi kirájunk:
– Má fölséges ötsém uram engeggy mög de én mán öreg vagyok oszt vatsora után odahaza is tsak löfekszök.
Valami három napig mulatozott ottan.
Pestön mög az az ulyság, hogy a kömívesek mögmakatsolták magukat, mivelhogy vékony pízzel fizetik űket, oszt erős itt most a drágaság.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
17435