TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Miniatűrök

Miniatűrök
Miniatűrök
Az utóbbi években az irodalomtörténet és a könyvkiadás számba vette a közelmúlt klasszikusait. Gyűjteményes kiadások, sorozatok jelentek meg, s gyakran filológiai búvárkodást igényelt Krúdy, Babits, Kosztolányi és mások életművének bemutatása. Ennek a nagyszabású munkának a keretében került sor Karinthy műveinek nagyobb méretű föltárására is. Nemcsak humoros, szatirikus írásai, hanem versei, elbeszélései s legutóbb publicisztikai, politikai tárgyú írásai is megjelentek. Sok olyan mű, amely az író életében, de halála után sem jelent meg kötetbe gyűjtve. Az utókor újraértékel és selejtez. Az elmúlt évtizedek sok népszerű írójáról az derült ki, hogy tündöklésük átmeneti volt, értékeik nem időt állóak. Karinthy életműve körül is élet és sokáig eldöntetlen vita folyt – addig, amíg végre egymás jelentek meg kötetei, s perdöntő bizonyítékul szolgáltak. A Karinthy-életmű újraértékelése, mérlegelése azonban meglepő eredménnyel járt. Kétséget kizáróan kiderült, hogy sok humoreszk, novella, kroki, cikk beporosodott, közöttük korukban népszerű és nagyra tartott írások is. Az életmű mennyiségileg csökkent, rostálódott, tartalmilag, minőségben, értékben azonban gazdagodott. Végül is csak az elmúlt esztendőkben ismertük el valójában a humorista, a szatirikus mellett a novellista, a költő és a politikus-publicista Karinthyt is.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
KF00027