TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Mákonypersely

Mákonypersely
Mákonypersely
Összefoglaló
"A saroktigris mindenben tökéletesen egyezik csíkos bundás rokonával, kivéve a nagyságát, lévén a saroktigris fél hüvelyk méretű. Elhagyatott pókhálókban él, ide-oda futkos a por borította húrokon. Valamiképp nem leli helyét a rovarok világában; hatalmas ordításokkal próbál ránk ijeszteni. Mi ezt nem halljuk, sőt, többnyire észre sem vesszük szegényt. Életükről nem sokat tudunk, pedig itt élnek velünk, mindent megpróbálnak, hogy megfélemlítsenek minket. Ha tehetnék, talán szét is tépnének, parányi világukban szítva gyűlöletet ellenünk." A bestiárium középkori természetrajz, e világi és mesés lények otthona. A szörnykertben megfér egymás mellett a farkas és a baziliszkusz, a veréb és a griff, a mandragóra és a cserebogár. A Mákonypersely egyperces történetei bizarr, filozofikus mesék csodás, ijesztő és esendő szerzetekről, sosemvolt fantázia-lényekről. Egypercesek, amelyekben önnön félelmeinkre, vágyainkra, álmainkra ismerünk - egy huszonhat éves pszichiátertanonc tollából. Nektek, rólatok.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

1 790 Ft
Adatok
Cikkszám
17389