TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Jozefa

Jozefa
Jozefa
Bíró Krisztina első kötetét tartja "kezében" az olvasó. Három szerelmi történetet írt az ifjú szerző. A műbútorasztalosban beteljesült, dugába dőlt, mégis soha nem múló, a Jozefban érdekszövetség, az Egyszer vanban beteljesületlen a szerelem - fogalmazhatnánk röviden. Természetesen ennél sokkal többről van szó: színes, eleven, különös szereplők körül bonyolódik az írások cselekménye, váratlan, de hiteles fordulatokkal. Az elbeszéléseket és a kisregényt tündéri humor, páratlan életismeret és tragédiát is oldani tudó bölcsesség lengi be

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

1 790 Ft
Adatok
Cikkszám
9789639378216