TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Idegsebzés

Idegsebzés
Idegsebzés
Lukács Marianna: "Tizenhat éves koromban estem szerelembe a filozófiával. Sokéves tanulás, az egyetemi évek után gyökeres változásra vágytam. Ennek a belső konfliktusnak lett eredménye az Idegsebzés regényemben leírt történet. Útkeresés, újabb és újabb tanulmányok után jelenleg pártfogó felügyelő vagyok, bűnelkövetőkkel foglalkozom. Nem az élet napos oldala, de olyan szelete, amelyet elgondolni sem tudnánk, ha nem látnánk. Az írás számomra a gondolatokba visszaforgatott élet, amelyben ott van a filozófia és valóság."

Részlet a könyvből: "Odavetődött Gyula, székem karfájára támaszkodva fölém hajolt. Átharapom a derekad, te! De megfarkalnálak! Micsoda tettetett szenvedély. Vagy lehet, hogy tényleg idióta? Én csak szótlanul vigyorogtam rá, olyan komikus volt szexualitása. Sőt, ezt már nem is lehetett szexualitásnak nevezni, csak annak a karikatúrája volt. Létezik teremtmény a földön, aki lefekszik ezzel a pasival? Mielőtt témát váltott volna, még egyszer végignézett rajtam. Sóhajtott egyet. Szerencsétlen srác, hogy néz ki. Mindenki Tamásra gondolt, mert aznap nem ment ki a fejünkből. Ezek mindent elbasznak. Kivégző osztag. Lassan már csuklyát kellene hordanunk. Miért nem mondtátok nekik, hogy menjenek az Amerikai útra? Már úgyis mindegy."

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

1 790 Ft
Adatok
Cikkszám
9786155353338