TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Forró mezők

Forró mezők
Forró mezők
Az olvasó, ha végigizgulta ezt a könyvet, lassan és csodálkozva ébred rá: hiszen itt detektívregényt kapott, az író a detektívregény eszközeivel fokozta oldalról oldalra izgalmát, s hívta ki olvasói vadászszenvedélyét. Igaz: Móricz Zsigmond szántszándékkal írt detektívregényt. Erre vitte őt a kor divata: körülötte az emberek mindenütt detektívregényt olvastak, az újságok detektív- és kalandhistóriákat közöltek, hosszú folytatásokban. De erre vitte az írót a saját játékos hajlama is: majd ő megmutatja, hogy mit tud ebből az irodalom alatti műfajból kihozni.
A regény színhelye egy vidéki magyar város, ahol már maga a klíma is tunyaságra késztető, és szenvedélyeket felszító: az alföldi magyar nyár. Szereplői: földbirtokosok, dzsentrik, de sötét körvonalakban felsejlik a nyomorgó pusztai cselédnép egy-egy jellegzetes alakja is. Móricz ebben a regényében a dzsentri erkölcsi léhaságát, tunya, here életét, hitványságát rajzolja meg. Móricz keze alatt a szabályos detektívtörténet…

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
MZS008