TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Betegek és bolondok

Betegek és bolondok
Betegek és bolondok
Aki könnyed, humoros írásokat keres, az nyugodtan válasszon másik Karinthy kötetet, ebben az általánosan humorosként definiált Karinthy-írások bizony kisebbségben vannak, és még azokról is elmondható, hogy bennük (más Karinthy-művekhez hasonlóan) a humort inkább megküzdési mechanizmusként (tehát érett! formájában és nem elhárításként) használja, mellyel lehetségessé (elképzelhetővé) válik a szorongással, a félelmekkel való szembenézés együttélés, a halálra való felkészülés. Az őrületet pedig nem másként, mint az őrült világból való menekülésként értelmezi (megint csak milyen ellentmondásos, hogy ebben az őrült világban éppen a társadalom által elvárt normák szerint élő, logikusan gondolkodó ember a normális). A kötetben szereplő novellák közül talán a Skarlát az egyik legismertebb, melyben a gyermeki szorongást, kiszolgáltatottságot, a gyerekekre jellemző gondolkodást írja le zseniálisan. Karinthyt mindig is érdekelték a természettudományok, felkészült volt (autodidakta módon) a korszerű orvostudomány és az éppen akkor divatos pszichoanalízis legújabb eredményeit illetően, és ezeken keresztül (is) szemlélte azt, ami (végülis kizárólagosan) érdekelte: az EMBER.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
KF0024