TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Az utazás elmélete

Az utazás elmélete
Az utazás elmélete
Michel Onfray 1959-ben született, klasszika-filológiát és antikfilozófia-történetet hallgatott. 1989 és napjaink között mintegy ötven könyvet adott ki, káprázatos stílusban komponált filozófiai, irodalmi, képzőművészeti és esztétikai esszéket.
2002-ben jogdíjaiból a normandiai Caenben és Argentanban filozófiai szabadegyetemet alapított, ettől kezdve csak az írásnak és a felső szintű oktatásnak él, egyfajta filozófiai ellentörténetet alkot. Kevés szóval nehéz lenne fölvázolni hiteles filozófiai profilját: talán a hedonizmus-individualista anarchizmus-tengelyen helyezhetnénk el életművét.
Jelen könyv témája az utazás, mint az ember létezési módja, vagyis az utazás „metafizikája”. Retorikailag komponált értekező próza, vérbeli költői remekmű.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

1 790 Ft
Adatok
Cikkszám
978-963-9377-56-1