TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

Az arany meteor

Az arany meteor
Az arany meteor
Verne az életművének egyik legsikeresebb darabja. Briliáns humor és irónia jellemezi a művet. Az életutakat meghatározó dolgokról szól: tudás, vagyon, érzések, szerelem. Verne posztumusz regénye Az arany meteor, amelyet – a francia irodalomtörténet föltételezése szerint – már az író fia, Michel öntött végső formába.

A főhőse ennek is megszállott amatőr tudósok. Két amerikai csillagász egymástól függetlenül, de másodpercre azonos időben fölfedeznek egy szabályos pályán haladó meteort, melyről utóbb kiderül, hogy anyaga színarany. A két tudós magáénak tartja a felfedezést. Ez a szenzáció családon belül gyűlölködésbe csap át. Majd megérkezik a francia tudós: Xirdal Zephyrin

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
17289