TOP termékek

entikvarium.hu e-könyv letöltő oldal - ezen az oldalon e-könyveket tud letölteni - tökéletes e-könyvek e-könyvolvasóra

A háromszínű kandúr

A háromszínű kandúr
A háromszínű kandúr
Jókaitól szokatlan témákkal is találkozhatunk eme kötetben, ráadásul idegen tájakon játszódik némelyik (Ausztrália, Dél-Amerika, Anglia). A Hol leszünk három év múlva? című történetben már-már azt vártam, hogy Benyovszky Móric bukkan fel az egyik hóbucka mögül, de persze kiderült, hogy másról van itt szó. Nem is igazán értettem, milyen szempontok szerint lettek egy könyvbe gyűjtve eme történetek, annyira különböznek egymástól. Jellemző azonban szinte mindegyikre a szomorú, borús hangulat. A Székely asszony és A Megölt ország pedig egyenesen tragikus hangvételű. Az biztos, hogy kell egy bizonyos fokú kitartás a könyv elolvasásához.

Hogyan kapom meg az e-könyvet? i Csak tegye a kosárba a terméket (klikkeljen a kosár gombra) és utána menjen végig a regisztrációs folyamaton. (ezt csak egyszer kell megtennie) Miután bankkártyával kifizette a terméket, lépjen be a fiókjába a jobb felső sarokban található bábu ikonnál. Miután a belépés megvolt a megrendelések menüpontban megtalálja a megvásárolt tartalmat/tartalmakat. Klikkeljen rá és azonnal elkezdődik az e-könyv letöltése. Alapértelmezett "letöltés" mappába tölti le a számítógépén. Ezután másolja be az e-könyvolvasójába a letöltött e-könyv fájlt. (Kindle készülékeken a documents mappába kell bemásolni)

Működik az e-könyv olvasómon? Minden e-könyvolvasón olvasható a nálunk vásárolt e-könyv. 

Lehet nagyítani? Igen. Lehet változtatni a betűtípust és méretet. A letöltött e-könyveink ugyan olyanok mint a papírra nyomtatott könyvek.

 

390 Ft
Adatok
Cikkszám
JM046